İğneli epilasyon nedir?

İğneli epilasyon nedir?

İğneli epilasyon, vücudun herhangi bir bölgesinde kıl köklerine elektrik akımı gönderilmesi sonucunda vücudun kıllardan arınmasına olanak tanıyan modern epilasyon yöntemlerinden birisidir. İğneli epilasyon her ne kadar yeni bir tedavi yöntemi olarak adlandırılsa da aslın yarım asrı geçen bir geçmişe sahiptir.

İğneli epilasyon yönteminde temel amaç, kıl köklerinin zayıf elektrik akımı ile sonlandırılmasıdır. İğneli epilasyon yönteminde ağrı, iz ve tekrarlama riski yoktur. Bu yüzden iğneli epilasyon tedavisi ile tanışan hastalar, diğer lazer epilasyon yöntemlerine nazaran, iğneli epilasyonu daha çok tercih etmektedir. İstenmeyen tüylere kalıcı çözümler sunan iğneli epilasyon yöntemi hastanemizin estetik bölümünde uzman estetisyenler tarafından yapılmaktadır. İğneli epilasyon, ince, açık renkli, beyaz tüyler de dahil olmak üzere tüm kıl tiplerine uygulanabilir bir yöntemdir.

İğneli Epilasyon nasıl uygulanır?

İğneli epilasyon diğer epilasyon yöntemlerine göre daha acısız ve ağrısız bir yöntemdir. İğneli epilasyon nasıl yapılır? İğneli epilasyon cihazı sayesinde ince ve yumuşak uçlu iğnelerle vücutta istenmeyen tüylere elektrik akımı gönderilir. Böylece zayıf elektrik akımı kıl kökleri ve kanallarında istenmeyen tüylerin yok olmasına olanak sağlar. İğneli epilasyon zararları olmayan modern bir tedavi yöntemidir. İğneli epilasyon uygulamasında uzman yeteneği, el becerisi oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle uygulamanın sıradan değil uzman kişi ve kurumlarca yapılması önerilmektedir.

İğneli Epilasyon için kaç senas gereklidir?

İğneli epilasyon için kaç senas yapılacağı tamamen bölgede bulunan kıl ya da tüylerin yoğunluğuna bağlıdır. Bu nedenler kaç senas yapılacağına ilişkin bu bölgelerde inceleme yapıldıktan sonra karar uzman estetisyen tarafından verilir.

İğneli epilasyon güvenli bir yöntem midir?

İğneli epilasyon oldukça güvenli bir yöntemdir. Bu tedavi yönteminde temel ilke, iğne epilasyonunu uygulayan kişi ve kurumdur. Kesinlikle uzman ellerde yapılması gerekmektedir. İğneli epilasyon yapan hastaneler arasında hastanemiz uzman estetik kadrosu ile bu uygulamayı kalıcı çözümler sunarak olarak yapmaktadır.

İğneli Epilasyon ağrı verir mi?

İğneli epilasyon ağrı, acı vermez. İğne uçları yumuşak olduğundan ve zayıf elektrik akımı verdiğinden dolayı çok küçük sızılar dışında ciddi bir ağrı söz konusu değildir. İğneli epilasyon yüz ve kıl istenmeyen tüm bölgelerde uygulanabilen ağrısız bir tedavi yöntemidir. İğneli epilasyon yapılan kişilerde sonuçlar farklılık gösterebilmektedir. Hastanemizde kişiye özel iğneli epilasyon uygulamaları yapılmaktadır.

İğneli epilasyon fiyatları

İğneli epilasyon fiyatları diğer yöntemler baz alındığında daha ekonomik ve daha kalıcı çözümler üretmektedir.  İğneli epilasyon İstanbul Güngören'de yer alan hastanemizde yapılmaktadır. İğneli epilasyon fiyatları ve tedavi yöntemleri hakkında kapsamlı bilgi almak ve randevu talebinde bulunmak isteyenler 0507 242 81 81 destek hattımızdan bilgi edinebilirler.

Güncelleme Tarihi:26/04/2024
Yayınlama Tarihi:29/11/2017
Okunma Sayısı:8959
Soru sor