Fatburn (hareketli kondisyon aleti) diyet ünitemizde hizmetinizde

Meltem Hastanesi Diyet ünitesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.Artık Fatburn (Hareketli Kondisyon Aleti) ile yorulmadan zayıflamak çok kolay.Salınım ve vibrason haraketleriyle sizi zayıflatırken aynı zamanda dinlendiren kondisyon aleti, sağlıklı zayıflama arayışlarının geldiği son noktayı temsil ediyor.
Diyet Ünitemizle Formda Kalın
Hastanemizin Beslenme ve Diyet Uzmanı Rabia Gül KEPEKÇİ gözetiminde yapılan uygulamalarda kişilerin vücut ağırlığı, yaşı, toplam vücut yağı, kas yapıları ve fiziksel aktivite seviyesine göre programlar hazırlanarak \"Hareketli Kondisyon Aleti\"nin etkin ve sağlıklı kullanımı sağlanıyor.

Halkımızın kullanımına sunulan alet, vücuda 15-35 derece eğimle istenç dışı hareketler uygulayarak fazla kilolardan kurtulmanıza yardımcı oluyor.İki saatlik sporla yakabildiğiniz kalorilerinizden bu alet sayesinde 15 dk. da kurtulabiliyorsunuz.En önemli özelliği kalp krizi riskini azaltması.16 çeşit pozisyonda kullanılarak vücudun değişik bölgelerindeki kasları çalıştırıyor..Kanı iyonize ederek akışın hızlanmasına yardımcı oluyor.Vucudun bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor.Fazla kilolardan kurtularak psikolojinize sağladığı olumlu katkı ise cabası...

Diyet ve Zayıflama
Diyet ve buna bağlı olarak sağlıklı zayıflama ve sağlıklı yaşam bir disiplinle yürütebilinir. Zira vücut yapısı (ağırlık, yağ oranı, bazal metobolizma hızı, vücut yaşı,fiziksel aktivite seviyesi) kişiden kişiye değişim gösterir.
Hastanemiz Beslenme ve Diyet Uzmanı Rabia Gül KEPEKÇİ uygulayacağı kişiye özel program dahilinde hizmete sunulan \"Hareketli Kondisyon Aleti\" de sağlıklı yaşam, mutlu yaşam felsefemizde önemli bir yer tutacak.

Not :Fatburn (Haraketli Kondisyon Aleti) hizmeti alacak Bonus Kredi Kartı Sahiplerine taksit imkanı sağlanmaktadır.

Ayrıca sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için Meltem Hastanesi diyet ünitesi veya diğer branşlarımız için lütfen internet üzerinden veya yetkili birimlerimizi telefonla arayarak randevu alınız. (Tel: 0212 644 22 00 Dahili :140)
Güncelleme Tarihi:25/04/2024
Yayınlama Tarihi:25/02/2008
Okunma Sayısı:11391
Soru sor