Eğri burun psikolojisi

Eğri burun psikolojisi

İnsanların çoğu yüzün ortasında bulunan burnundan o kadar mutsuzluk duyuyor ki bu mutsuzluk sosyal hayatlarını da etkiliyor. Bu sebepten dolayı burun estetiği psikolojik cerrahların işi olarak kabulleniliyor.

Burun kişide çok çabuk fark edilen özellikle boy, zayıflık, şişmanlık gibi ön plana çıkıyor. Burunlarından rahatsız olan kişiler o kadar burunlarından rahatsız ki okula gitmek istemiyor, fotoğraf çektirmek istemiyor, arkadaşlarıyla gittiği yerlerde bile burunlarının güzel gözüktüğü açıya göre oturmaya çalışıyor.

Burun ameliyatı olanların % 60'lık kısmını 18-25 yaş arasındaki gençlerdir. Üniversite'ye başlayıp arkadaşlarıyla tanışmadan önce burunlarını şekillendirmek istiyorlar. Başarılı bir ameliyat sonrasında sadece burun şekli değişmiyor. Özgüven, oturuş, duruş, giyim, makyaj, saç vb. her şey değişiyor.

Türkiye'de burun estetiği cerrahisi birçok batılı ülkelerinde ilerisindedir. Bunun sebebi ise Anadolu'nun burun çeşitliliğidir.

Burun estetiği yapmak isterken sağlığınızdan olmayı

Burun sadece estetik bir obje değildir. Aynı zamanda ciddi görevleri olan bir organdır. Bu sebeple buruna estetik yapılırken mutlaka sağlıklı bir geliştirmede yapılmalıdır.

Yapılan birçok araştırmada insanlar için dış görünüm çok önemlidir. Birini gördüğümüz ilk 30 saniye içerisinde ön yargılarımız bizi tetikleyerek kişi hakkında düşünmeye başlıyoruz. Bundan dolayıdır ki kişinin makyajı, bakışları, gözleri giyim şekli bunları etkiliyor. Kişi kendi ile barışık ise çoğu zaman iş hayatında ve sosyal hayatında daha başarılı olur. Bu kişiler aynada güzel ve alımlı görünmesi Özgüven'in artmasına sebep olur bu sayede insanlarla iletişim kurmaları daha kolay olur. Aşk ve evlilik hayatlarında daha çabuk mutlu olurlar.

Sosyal ortamda yapılan araştırmalara göre kişinin sosyal ortamdaki fotoğraflarının beğenilmesinin % 62'lik kısmının fotoğrafta yüzünün verdiği enerjiden olduğu belirlendi.

Burun ameliyatı fiyatları

Burun estetiği yapan hastaneler arasında bulunarak sizlere hizmet vermekteyiz. Burun estetiği fiyatları kullanılan tekniğe ve sizin ihtiyaç duyduğunuz şekle göre değişkenlik göstermektedir. Bu uygulamaların fiyatları için gerçekleşmiş olan minimum ve maksimum fiyatlar göz önüne alınarak bir fiyat aralığı verilebilir. Burun estetiği fiyat aralıklarımızı öğrenmek için detaylı tüm bilgiyi 0212 644 22 00 çağrı merkezimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi:08/05/2024
Yayınlama Tarihi:12/11/2014
Okunma Sayısı:11440
Soru sor