Burun estetiği avantajlarından yararlanın

Burun estetiği avantajlarından yararlanın

Burun estetiği ameliyatı günümüzde plastik cerrahi alanında gelinen nokta ile oldukça cazip ve kolay hale gelmiştir. Eskiden burun estetiği olmak isteyen kişiler bu duruma tereddütle yaklaşmaktaydılar. Bununla beraber günümüzde bu ameliyatı olan kişilerin aldığı olumlu sonuçlar ile insanların merakı biraz daha artmıştır. Doğuştan veya sonradan burunda meydana gelen deformasyonlar rinoplasti sayesinde kolaylıkla düzeltilebilmektedir. Burnundan memnun olmayanlar, yüzüne daha uyumlu bir burun yapısı isteyenler de bu ameliyat sayesinde istedikleri burun yapısına kavuşabilmektedirler.

Burun Estetiği İle Yeni Bir Görünüm

Burun estetiğinde temel amaç kişinin yüzüne, alın, çene, kulaklar ve gözlere en uygun burun yapısının oluşturulmasıdır. Burun estetiği ameliyatında önemli nokta kişinin fazla hayallere kapılmaması ve yüzüne uygun olmayan bir burun yapısında ısrarcı olmamasıdır. Uzman cerrah yapacağı muayeneler ile kişiye en uygun burun yapısına karar verecektir. Önceden belirlenen şekil ve grafikler ile kişinin yüzünde ameliyat sonrası nasıl bir burun şekli ortaya çıkacağı görülecektir. Ameliyat için alt sınır kızlarda 16 erkeklerde 17'dir. Bunun sebebi ise kişinin kemik gelişimini bu yaşlarda tamamlamasıdır. Kemik gelişimini tamamlayan gençler ile burnundan memnun olmayan erişkinler burun estetiği ile istedikleri bir buruna sahip
olabilmektedirler.

burun estetiği


Uzman Ellerde Yaptırın

Burun estetiği lokal anestezi altında başarılı bir şekilde gerçekleştirilmekte, hasta aynı gün veya bir sonraki gün taburcu olarak normal yaşamına hızla geri dönmektedir.
Burun estetiği fiyatları operasyonun yapılacağı kuruma ve doktorun deneyimine göre farklılıklar gösterebilmektedir. Burada önemli olan ameliyat sonucunda ortaya çıkan burundan memnun kalmaktır. Ucuz olsun mantığı ile hareket edilmesi kişinin sağlığını yitirmesine neden olur. Bu nedenle hafife alınmayacak bu ameliyat için öncelikle sağlığı düşünmek yerinde olacaktır. Burun estetiği fiyatlarını 0 212 644 22 00?ı arayarak öğrenmek mümkündür. Ameliyat süreci ve fiyatlara dair aklınıza takılan tüm soruları irtibat numarasını arayarak kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi:24/04/2024
Yayınlama Tarihi:30/01/2014
Okunma Sayısı:11126
Soru sor