Longo Ameliyatı Fiyatı Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim

Longo Ameliyatı Fiyatı Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim
Hemoroit evreleri nelerdir
 
1.Evre
 
Hemoroidal doku büyümüş ve sert dışkı sonrasında kanamalar oluşur, ama sarkma yoktur.
 
2.Evre
 
Tuvalet ihtiyacı sonrası ağrısız kanamalar iç hemoroidin en belirgin özelliğidir. Bu evrede iç hemoroitler ıkınma ve zorlanma ile anüsten dışarı çıkabilir. Ancak tuvalet sonrasında dinlenme ve beklemekle kendiliğinden içeri girer. Bu evrede kanamaya ağrılarda eklenir.
 
3.Evre
 
İç hemoroit tuvalet ihtiyacı sırasında daha belirgin biçimde dışarı çıkar dolayısıyla kişi hemoroidi içeri itme gereksinimi duyar. Şişmeleri zorlama sebebi ile kanama ve ağrı daha da şiddetli olur.
 
4.Evre
 
bu evreye gelindiğinde hemoroidal doku sürekli dışardadır. El ile itmeye kalktığınızda içeri itilemez. Bu durum hastayı olumsuz yönde etkiler. Sürekli ağrı, kanama, akıntı ve enfeksiyon sebebi olur. Sürekli dış hemoroit ile beraberdir. Meme içine kanama olması sıkla görülür bu durumda acil olarak girişim gereklidir.
 
Longo yöntemi
 
Antonio Longo tarafından ilk defa uygulanmış bir tekniktir. 2. 3. ve 4. derece hemoroitlerde uygulanmaktadır. Tek kullanımlık ve yalnızca hemoroit ameliyatları için tasarlanmış bir tür stapler olan bir cihazla yapılır. 
 
Tedavi Uygulama Yöntemi:
Bu yöntemde dişli çizginin aşağı yukarı 3 cm. üzerinden dairesel bir doku çıkarılmakta, sarkmış hemoroidal doku yukarıya çekilerek burada sabitlenmektedir. Böylece normal pozisyona gelmesi sağlanmakta üst hemoroidal arterin (atar damar) en son dalları kesintiye uğratıldığından iç ve dış hemoroidal dokuda kan miktarı önemli ölçüde azaltılmakta, böylelikle zaman içinde bu hemoroidal dokunun kendiliğinden sönmesi sağlanmaktadır. 
 
Girişimin yapıldığı dişli çizginin üst kısmında ağrı algısı olmadığından ve hemoroidal dokuya herhangi bir uygulama yapılmadığından operasyon sonrası hasta konforu oldukça iyidir. Genel anestezi ile uygulanabilir. İşlem sonrasında hemen hiç ağrı hissedilmediğinden rahatça günübirlik olarak uygulanabilir. 3. derece hemoroitlerde iyi sonuç vermektedir. Hemoroide yandaş fissür, fistül gibi hastalıklar olmamalıdır. Longo ameliyatı ortalama girişim süresi 10?15 dakika civarındadır.
 
Longo ameliyatı fiyatları
 
Longo ameliyatı yapan hastaneler den birisi olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Longo ameliyatı ve diğer tüm sorularınız için 0212 644 22 00 çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz sol tarafta bulunan "hemen sorun" formundan ekibimize sorunuzu bırakabilir ve gün içinde size dönüş yapılmasını bekleyebilirsiniz
 
Konu ile ilgili arama cümleleri: Longo ameliyatı yapan hastaneler,Longo ameliyatı fiyatları,Longo ameliyatı fiyatları,longo ameliyatı,Longo yöntemi,Hemoroit evreleri nelerdir
Güncelleme Tarihi:25/04/2024
Yayınlama Tarihi:13/11/2014
Okunma Sayısı:27715
Soru sor