İstanbul Varis Tedavisi

İstanbul Varis Tedavisi
Varis hastaları için kullandığımız son teknoloji "endovenöz lazer ablasyon tekniği" ile varislerinizden 40 dakika içerisinde, sadece bölge uyuşturulması ile tamamen kurtulabilirsiniz. İşlem sonrasında hemen günlük aktivitelerinize başlayabilir ve yürüyerek evinize dönebilirsiniz.
 
Varis Tedavisinde Son Nokta: Lazer
Lazerle varis tedavisi diğer tedavi tekniklerinden farklı olarak fazla zaman harcamadan bu problemi çözme amaçlıdır. Lazer tedavisi çabuk, basit ve birkaç saatte basitçe uygulanabilmektedir. En büyük avantajı da tedavi sonrası deride herhangi bir hasar meydana gelmez. Lazerle tedavide acı hissi oluşmaz.
 
Doktor ve hastaların bu yeni, gelişmiş tekniğe başvurmasının nedenleri daha az yan etki içermesi, acısız ve ağrısız olması, daha basit, daha süratli ve hepsinden önemlisi etkin sonuçlar veren bir teknik olmasıdır. Lazer tedavisini uygulayacak uzman doktorun bu hususta uzman olması önemlidir. Lazer yöntemi işin ehli doktorlarca oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Özel Meltem Hastanesi Plastik Cerrahi bölümü uzman doktorları lazerle kılcal varis tedavisini en etkili biçimde işlem yapmaktadırlar.
Cerrahi olarak yapılan tedavilerde yeni damar oluşumunun tetiklenmesi ve hasarlı tüm damarın saptanmaması nedeni ile başarı oranı düşük seviyedeydi.(Literatürde geçen sonuçlara göre % 28-71 arasında değişen başarı oranları bildirilmiştir.)
 
Lazer ablasyon ile yapılan tedavide ise daha yüksek başarılar elde edilmektedir. Bu oran % 94 - % 100 arasında değişmektedir.
 
Kısa süren ameliyat sonrasında varisli bölgenin iyileşmeye başladığı görülür.
Ameliyat sonrasında normal yaşantımıza ve sosyal aktivitelerimize dönebiliriz.
Ameliyat sonrasında hasta memnuniyeti çok yüksektir.
Cerrahiye kıyasla daha yüksek başarı ve daha az tekrarlanma olasılığı.
 
Varis hastalığının asıl sebebi damarlarda oluşan yapısal bozukluğa bağlı olarak toplardamarlarda genişlemeden dolayı oluşan genişlemeler ve damarların geri kaçmasıdır. Doppler incelemede varise neden olabilecek tüm kaçış noktaları tespit edilir bu sayede hasarlı olan damarlar tedavi edilir. Bu sayede hastalığın tekrarlanmasının da önüne geçilmiş olur.
 
Varis ameliyatı fiyatı
Varis ameliyatı yapan hastaneler den birisi olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Varis ameliyatı fiyatı ve diğer tüm sorularınız için 0212 644 22 00 çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz sol tarafta bulunan "hemen sorun" formundan ekibimize sorunuzu bırakabilir ve gün içinde size dönüş yapılmasını bekleyebilirsiniz.İstanbul varis merkezi - Özel meltem hastanesi
Güncelleme Tarihi:23/04/2024
Yayınlama Tarihi:18/11/2014
Okunma Sayısı:12879
Soru sor