Lazer epilasyon yapan hastaneler ve fiyatları nelere göre belirlenir

Lazer epilasyon yapan hastaneler ve fiyatları nelere göre belirlenir

Lazer epilasyon

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en rahat ve hızlı yöntemi lazer epilasyon'dur.Lazer epilasyonda kullanılan lazer ışıklarının dalga boyu melamin pigmenti taradından emilme özelligine sahiptir. Epilasyonda en etkili cihazlar Alexandrite, NdYag ve Diode lazerlerdir. Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon ile lazer ısısı cilde zarar vermeden doğrudan kılı kökünden yok eden ısıya dönüşür.

Lazer epilasyon işleminin başarısı nelere bağlıdır?

Lazer epilasyon cihazının doğru seçimi lazer epilasyonda başarının ilk adımıdır. Uygulama yapılacak kişinin cilt renginin açık olması üstünlük sağlar. Çünkü lazer dozu ne kadar yüksekse başarı o kadar artar. Açık cilt tiplerinde doz artışı daha rahat yapılabilir. Kıl ne kadar koyu ise o kadar etkindır. Kalın kıllarda başarı fazladır. İnce ayva tüylerinde başarı azdır. Özetle; kadın olmak, kalın tüyler, açık cilt rengi, makul lazer dozu ve makul lazer tipi en önemli anahtar noktalardır.

Lazer epilasyon tehlikeli midir ?

Lazer epilasyon tehlikeli değildir. Lazer epilayon göz kapağı haricinde aklınıza gelebilecek her bölgeye uygulanabilir. En önemli olan bölge yapısı degil, kıl yapısı ve cilt tipidir. Kıllar ne kadar kalın, sert ve siyahsa. Cilt ne kadar açık'sa bronz değilse başarılı sonuçlar almak o kadar mümkündür.Lazer epilasyon yapan hastaneler 'i çok dikkatli kontrol etmelisiniz.

Lazer epilasyon Fiyatları ?

Lazer epilasyon fiyatları bölgeye göre veya atış sayısına göre belirlenir. Lazer epilasyon ücretleri hakkında detaylı tüm bilgiyi 0212 644 22 00 çağrı merkezimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Bayanlarda lazer epilasyon uygulama bölgeleri: Epilasyon uygulaması göz çukuru hariç bütün vücut bölgelerinde yapılabilmektedir. Vücut bölgelerinden kollar, sırt, göbek bölgesi, bacaklar, genital, bikini bölgesi, el üstü bölgelerine ve yüz bölgesine programlar yapılabilir.

Erkeklerde lazer epilasyon fiyatları: Erkeklerde lazer epilasyon ücreti bayanlardan biraz daha pahalı olmak halindedır. Bunun sebebi alan olarak çok daha geniş kısımlarda uygulama yapılmasıdır. Fiyatlar bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Dermakozmetik ünitemizde erkeklerde belüstü, göğüs, omuz, sırt, kol, koltuk, ense, boyun, sakal üstü, kaş arası bölgelerinde lazer epilasyon erkek uzmanlar tarafından yapılmaktadır.

Konuyla alakalı aramalar:Lazer epilasyon yapan hastaneler, Lazer epilasyon fiyatları, Lazer epilasyon

Güncelleme Tarihi:23/04/2024
Yayınlama Tarihi:10/11/2014
Okunma Sayısı:23260
Soru sor