İstanbul check up hastanesi

İstanbul check up hastanesi
Biz insanlar ciddi bir hastalık geçirdiğimizde keşke daha önceden hastaneye gitseydim daha önceden gerekli önlemleri alsaydım deriz. Bu sebepten dolayıdır ki geç tanı yüzünden ölüm oranları yüksek. Erken tanı ile birçok hastalığı çözebilirken geç tanı yüzünden belki de en ufak bir teknik ile çözülebilecek hastalık gün geçtikçe ilerler ve yaşamsal fonksiyonlarımızı bile sona erdirebilir.
 
Sürekli doktora gitmektense belli aralıklarda tüm kontrollerinizi yaptırabilirsiniz bu sayede hastalıklarınızı öğrenebilir ve erken tedavi olabilirsiniz. İşte bu nedenle, hiç şikayetçi olmasanız da her insan belirli periyotlarla sağlık kontrolünden geçmelidir. 
 
Çağımızın hastalıkları olan koroner arter hastalıkları, kanser, hipertansiyon ve çoğu diğer hastalıkta, erken ve doğru tanı, hem yaşam süresi hem de kalitesi açısından oldukça büyük önem taşımaktadır. Ayrıca hiçbir belirti vermeden ve hastada hiçbir şikâyete neden olmadan yıllarca sinsice seyreden, beyin, kalp, böbrekler gibi hayati organlara zarar veren hipertansiyon ve diyabet gibi hastalıklara erken dönem tanının ve derli toplu tedavinin önemi büyüktür.
 
Check-Up ne kadar sürede yapılır?
Meltem Hastanesi Check-Up Paketleri nde, size konusu ile ilgili eğitimli Check-Up hasta danışmanlarımız refakat eder. Bu refakatçınız eşliğinde yapılacak uygulamalarımız için yalnızca 2 saatinizi ayırmanız yeterlidir.
 
Check-Up yaptırmadan önce
* Daha önce yapılmış test ve diğer tetkik sonuçlarını yanınızda getiriniz.
* Randevu günü olası fiziksel hareketler gerektirebilecek testler için rahat kıyafet ile geliniz.
* Randevu günü en az 10-12 saat süreli aç geliniz. (Bu arada sadece su içebilirsiniz.)
* Check-Up sonuçlarınızı etkileyebilecek ayrıntılara dikkat ediniz.
* Bayanlar için mensturasyon (regl) dönemi check-up için makul değildir. Herhangi bir vitamin, mineral desteği kullanmamalısınız, kullanıyor iseniz lütfen belirtiniz.
 
Check up fiyatı
Check up yapan hastaneler den birisi olarak sizlere hizmet vermekteyiz. check up fiyatı ve diğer tüm sorularınız için 0212 644 22 00 çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Arzu ederseniz sol tarafta bulunan "hemen sorun" formundan ekibimize sorunuzu bırakabilir ve gün içinde size dönüş yapılmasını bekleyebilirsiniz
 
Konu ile ilgili arama cümleleri: check up yapan hastaneler check up yapan hastaneler istanbul check up yapan hastaneler haznedar check up fiyatları check up fiyatları 2014 check up fiyatları 2015 check-Up Paketleri istanbul Check Up Hastanesi
Güncelleme Tarihi:24/04/2024
Yayınlama Tarihi:18/11/2014
Okunma Sayısı:17888
Soru sor