Herkese uygun check-up

Herkese uygun check-up
Günümüzde herhangi bir hastalık daha belirti göstermeden önlemini almak check up sayesinde mümkün olmuştur. Yaptırılacak olan check up ile en ciddi rahatsızlıklar bile erkenden teşhis edilip kontrol altına alınmaktadır. Bu oldukça önemlidir çünkü ciddi rahatsızlıklar ve sinsi ilerleyen bir takım rahatsızlıklar kendisini gösterdikten sonra tedavi için hem çok geç kalınmış olabilmekte hem de fazlasıyla masraf ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle herhangi bir şikayeti olmasa bile bir kişi mutlaka belirli aralıklarla check up yaptırmalıdır. Bu aralık kişinin yaş, cinsiyet ve genel rahatsızlık durumuna göre değişebilmektedir.
Günümüzün en tehlikeli hastalıkları kanser, koroner arter hastalıklar, hipertansiyon gibi ileride hayati tehlikeler ortaya çıkarabilecek hastalıklar erken teşhis ve tanı ile check up sayesinde erkenden önlenebilmektedir. Bununla beraber yıllarca hiç belirti vermeden sinsice ilerleyen kalp, böbrek, beyin, hipertansiyon, diyabet gibi rahatsızlıklar da düzenli check up sayesinde erkenden teşhis edilebilmektedir.
Check-up kişiye özel olmakla beraber kadın, erkek, çocuk ve belirli yaş gruplarına göre farklı paketler halinde uygulanmaktadır. Hastaya en uygun düşecek check up paketini doktor hastaya tavsiye edecektir. Check up testleri genel olarak yarım gün gibi kısa bir sürede yapılmaktadır. Ertesi gün ise sonuçlar hastaya anında iletilmektedir.
check up

Laboratuvar tetkikleri ve radyolojik tetkikler uygulanır. Bu tetkikler ortalama yarım günde tamamlanmaktadır. Check up içerisindeki tüm işlemlere ait sonuçlar muayene bulguları ve sağlık bilgileri tespit edilir. Doktor hastanın sağlık bilgilerini hastayla paylaşacak ve olası herhangi bir sağlıksal problemin olup olmadığını görecektir. Günümüz şartları check up kontrollerini zorunlu hale getirmiştir. Stres, sinsi ilerleyen hastalıklar, hava kirliliği check up gerekliliğinin kanıtı durumundadır. Özel Meltem Hastanesi uzman doktorları check-up uygulamasını en etkin şekilde yaparak ortaya çıkması olası hastalıkları sadece yarım günde ortaya çıkartmaktadırlar. Check up testlne girerek sağlıklı bir yaşamı garantilemek mümkündür.
Güncelleme Tarihi:19/04/2024
Yayınlama Tarihi:31/01/2014
Okunma Sayısı:9037
Soru sor