Yarıyıl Tatili Sünnetin Tam Zamanı

Yarıyıl Tatili Sünnetin Tam Zamanı

Anne ve babalar sünnet kararını çocuklarının sosyal hayatını en az etkileyecek şekilde vermeye özen gösteriyorlar. Bu kafa karıştıran durumun çözümünde, somestr tatili sünnet için uzmanlar tarafından en uygun vakit olarak görülmektedir. Yarıyıl tatilinde yapılan sünnetin çocukları sosyal hayatından alı koymadığını dile getiren uzmanlar, somestr arasının sünnet dönemi olduğunu vurguluyor. Özellikle kış mevsiminde havaların soğuk olmasından dolayı çocukların dışarıda yapacağı aktiviteler azalmaktadır. İyileşme süreci ve bakım böylece kolaylaşır. Çocuğunuz evinde dinlenerek rahat bir iyileşme süreci geçirir.

Sünnet Hakkında Uzmanlardan Önemli Bilgiler

Ailede kanama hastalığı olan, düşme ya da diş çekimi sonrası uzun süre kanama öyküsü bulunan, iğne yapıldıktan sonra veya bir darbe sonrası büyük şişlik ve çürükleri oluşan, zaman zaman kendiliğinden diş eti ya da burun kanaması olan çocukların mutlaka kan testleri yapıldıktan sonra sünnet edilmeleri gerekir. 

Ailede bulunan kronik (müzmin) hastalıklar, önceden geçirilmiş önemli rahatsızlıklar (hastanede yatmayı gerektiren) ve ameliyatlar da girişimi yapacak olan hekim tarafından bilinmelidir- Sorunları olan hastalarda sünnetten önce gerekli önlemler alınarak tehlikeli durumlar oluşmasının önüne geçilebilmektedir. 

Özel Meltem Hastanesi sünnet fiyatları ve rezervasyonlarınız için 0544 852 24 28 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Sünnet Sonrası Bakım Nasıl Yapılır?

İlk 24 saat düzenli ağrı kesici ve 3 gün süreyle yaraya antibiyotikli merhem kullanılması önerilir. Sünnet işleminin ertesi günü banyo yapılabilir. İşleme bağlı şişlik, hafif pembe lekelenmeler olabilir. Cerrahi iyileşme birkaç gün içinde olmakla beraber, görüntü olarak tam iyileşme 2 haftayı bulur.

Güncelleme Tarihi:20/01/2023
Yayınlama Tarihi:01/01/2015
Okunma Sayısı:11832
Soru sor