Yeni nesil lazer epilasyon cihazı: fotona xp

Yeni nesil lazer epilasyon cihazı: fotona xp
Meltem hastanesi, klinik araştırma sonuçları, teknolojisinin üstünlüğü, her cilt ve kıl tipinde uygulanabilmesi, etkin, sağlıklı ve uygulaması hem hasta hemde kullanan açısından pratik olması nedeniyle tercih ettiği Fotona XP ND: Yag lazer cihazı hastanemizde hizmet vermeye devam ediyor.
Hastanemizde kullanılmakta olan en son lazer teknolojisi Fotoma xp max nd: yag cihazını tanıyalım;Tedavi alanları :. Epilasyon
. Varis ve kılcal damarlar
. Örümcek benler, damar benleri
. Cilt yenileme
. Akne
. SiğillerFotona XP Max Nd :YAG lazer, fiziki özelliklerine bağlı olarak dokuya diğer lazerlere oranla daha derin nüfuz edebilme kabiliyetine sahiptir.Epidermisteki hiçbir kromofora yakalanmaz. Hedef melanin değil kıl köküdür. Bu yüzden ince kıl, kalın kıl, veya kıl rengi fark etmez. Açık tenli ciltlerin yanında koyu ciltlere de uygulanabilir. Yanık riski olmadığından yaz kış kullanılabilir. Çünkü long pulse Nd :YAG lazerler enerjilerini üst epidermal bölgede kullanmazlar.Papillaya tüm enerjilerini verirler.(Diyot ve alexandrite lazerler üst epidermal bölgede melanin pigmentini hedefledikleri için koyu ciltlerde ciltteki melanin pigmentine de zarar verebilirler ve bu pigmentasyona yol açabilir.)Diğer dalga boyundaki lazerlere oranla kıl köküne daha rahat ulaşırlar. Diğer lazerler daha çok cilt üzerindeki kıllara enerjilerini bırakırlar bu yüzden de kıl köküne inemezler. Long pulse Nd:YAG lazerlerin, en sorunlu bölgeler olarak anılan yüz bölgesi ve sırtta en başarılı lazerler oldukları literatürde de belirtilmektedir.VSP teknolojisi ile lazer pals süresi kontrolü, kısa pulslarla ablasyon yapılması ve daha az termal yan etki yaratılması açısından oldukça önemlidir.Nd: YAG LAZER İLE EPİLASYON. Cilt tipi 1-6 arasında güvenli biçimde uygulanır.
. En düşük hipo ve hiperpigmentasyon riskine Nd-YAG lazerde rastlanır.
. Yüksek penetrasyon
. İnce ve kalın kılda etkili sonuç
Nd:YAG LAZER İLE DAMARSAL LEZIYON UYGULAMALAR. 1064-NM yüksek penetrasyon
. 4mm kalınlığına kadar olan damarsal lezyonlarda etkili sonuçlar
Nd:YAG LAZER İLE NON-ABLATİF CİLT YENİLEME. 3-4 hafta aralıklarla 5 seans Nd-YAG laser uygulaması yapılır.Beklenen etkiler:. Kollajen uyarımı
. Cildin sıkılaşması (skin retightining)
FOTONA S-11 SCANNER. 3,6,9 mm olmak üzere 3 farklı başlık seçeneği
. Yüksek hız etkili performans
. Kullanım kolaylığı
. Yüksek hasta konforu
. Geniş tedavi alanı
. Yanık oluşumunu engelleyen programlı tarama paterni
. Hava soğutma sistemi

 CRYO 5-32C SOĞUK HAVADokuyu termal hasardan korur. Bu sayede daha yüksek enerji verilebilmesini sağlar. Fotona Nd:YAG XP Max epidermisi soğuk tutmak için hava soğutma ünitesi kullanır. Bu unite external bir soğutmadır ve lazer terapisi boyunca soğutma yapar. Dolayısıyla lazer uygulamalarında ağrı minimuma indirilir.
Güncelleme Tarihi:25/04/2024
Yayınlama Tarihi:26/09/2009
Okunma Sayısı:17765
Soru sor