Meltem Hastanesi'nden Bayram Kutlaması

Meltem Hastanesi'nden Bayram Kutlaması

Meltem Hastanesi yönetimi ve çalışanları Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Başhekim Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, hastane yönetimi ve çalışanları katıldı. 

 

Bayram ile alakalı açıklamalarda bulunan Başhekim Doç. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, konuşmasına Meltem Hastanesi kurucusu ve aynı zamanda BTP'nin ebedi başkanı olan Prof. Dr. Haydar Baş'ı anarak başladı. 

 

Ahmet Hamdi Kepekçi;

 

"Prof. Dr. Haydar Baş hocamız bizlere hep şunları söylerdi. Üç Günden bahsederdi bu üç gün içerisinde dost dostu yalnız bırakmaz. Bir bayram, iki cenaze, üç düğün o yüzden mümkün mertebe, olabildiğince, şartları zorlayarak dostlarımızın bayramlarında, düğünlerinde ve cenazelerinde birlikte olalım. "

 

"Prof. Dr. Haydar Baş hocamın şu sözleriyle konuşmamı bitirmek istiyorum. Bayramlaşmalarında, düğün ziyaretlerinde ve cenazelerde dostlarınızı yalnız bırakmayın çünkü sevinçler paylaşınca artıyor, hüzünler paylaşınca azalıyor. Hepinizin bayramını kutluyorum, Meltem Hastanesi'ndeki birlikteliğimiz daim olsun." Dedi. 

Güncelleme Tarihi:27/06/2023
Yayınlama Tarihi:27/06/2023
Okunma Sayısı:561
Soru sor