En son teknoloji lazer epilasyon cihazı çok yakında hizmetinizde

En son teknoloji lazer epilasyon cihazı çok yakında hizmetinizde

SonTeknoloji ile Şimdi Çok Daha Kolay
Meltem hastanesi, klinik araştırma sonuçları, teknolojisinin üstünlüğü,her cilt ve kıl tipinde uygulanabilmesi, etkin, sağlıklı ve uygulaması hem hasta hemde kullanan açısından pratik olması nedeniyle Fotona XP ND: Yag lazer kullanılmasına karar verildi. Fotona xp ND: Yag teknolojisinin tedavide kullanıldığı alanlarda etkin ve kalıcı sonuçlar vermekte... Kan damarlarının yarattığı kronik kızarıklık (Rosacea) vakalarının lazer ile tedavisi; hem gözle görülür kan damarlarını azaltmada hem de rhinophyma ile bağlantılı olarak cildin kalınlaşmasını önlemede etkilidir.

Açık koyu tüm tenlerde... Fotona Nd: YAG lazerleri ile açık - koyu renk, ince ya da kalın, yüzeyel ya da derin tüm kıllarda etkin epilasyon imkanı sağlanır. Ağrıcız -ağrısız... Dünyadaki en yeni teknoloji ile geliştirilmiş olan Fotona XP Max cihazının etkin soğutması sayesinde epilasyon sırasında ağrı ya da acı hissi minimumdur.
Kalıcı Etkiler
Soğutuculu lazerler; istenmeyen tüyleri tek bir vuruşla sayısız folikülü etkileyerek ve etraftaki alanı kesinlikle etkilemeden gidermede güvenli ve etkin yollar sunar. Özel tarayıcısı sayesinde; sırt ve göğüs gibi geniş alanlarda dahil olmak üzere, derinlemesine ve daha hızlı epilasyon sağlar.

Lazerlerin uygun güçte aktarılan ışanlır direkt ciltteki akne ile ilgili iltihaba neden olan bakterileri hedef alır.Tedavi sırasında cildin aşırı kuruması ve yağ oluşumu engellenir.

Lazer cildin üst katmanını nazik bir şekilde buharlaştırarak alt deride yeni kolajen üretimini uyarır. Böylece yeni deri oluşturur, cilt daha pürüzsüz ve sıkılaşır. İnce çizgileri ve kırışıklıkları giderir, aynı zamanda daha derin dinamik kırışıklıklarıda da düzeltir.

Fotona lazerleri ile hem yüzeysel hem de daha derinde yer alan doğum izleri; farklı dalga boyutu kullanılarak, dokulara zarar vermeyecek şekilde tedavi edilir.
Güncelleme Tarihi:19/04/2024
Yayınlama Tarihi:13/04/2009
Okunma Sayısı:10124
Soru sor