Cildiniz lazer tedavisiyle gençleşsin

Cildiniz lazer tedavisiyle gençleşsin
Lazer tedavisi özellikle günümüzde büyük bir ilgi ile karşılanmaktadır. Tıpta yaşanan gelişmeler ile birlikte lazer tedavisi büyük bir etkinlik kazanmış, uygulanan bu yöntem ile insanların ihtiyaçları karşılanmaktadır. Lazerle cilt gençleştirme ise bu uygulanan tedavilerden en yaygın olanlarından birisidir. Lazerle cilt gençleştirmede önemli olan hastanın cildini soymamak ve hastanın sosyal yaşamını olumsuz bir şekilde etkilemeden bu operasyonun uygulanmasıdır. Lazerle cilt gençleştirme ameliyatı ile cildin yıllarca genç  görünmesi sağlanabilmektedir. Lazer yöntemi risk almadan bu işlemin yapılmasına olanak sağlamaktadır.
cilt gençleştirme

Lazer Tedavisi Nasıl uygulanır?


Lazerle cilt gençleştirme
işlemlerinde kullanılan lazer cihazlarının hepsinde cilde yüksek oranda enerji ışını gönderir. Bu yüksek orandaki enerji ışını cildin yapısında bulunan su molekülleri veya renk içeren maddeler tarafından hapsedilmektedir. Bu tutma vasıtasıyla enerji ısıya dönüşmektedir. Bu ısı cildin ışığa maruz kalan kısmını kontrollü katmanlar halinde tahrip etmektedir. Bu lazer ışınlarına maruz kalma sonucunda yıpranmış veya kırışmış olan dış katmanların yerini yeni oluşmuş taze cilt katmanları almaktadır. Bazı lazerler bu yenileme işlemini cilt dokularını tahrip etmeden de sadece ısıtarak sağlayabilmektedir. Lazerle cilt geliştirme sonucunda cilt yapısında ve görüntüsünde önemli derecede iyileşmeler görünmektedir. Cilt daha taze bir hal alacak, genç, lekelerden, sarkıklardan arınmış bir biçimde duru bir hal alacaktır. Bu sayede kırışıklıklar önemli derecede azalma göstermektedir.

Uzmanına Yaptırın
Günümüzde oldukça rahat bir şekilde yaptırılan lazerle cilt gençleştirme ancak uzman eller vasıtasıyla amacına ulaşacaktır. Alanında uzman doktorların bu operasyonu yapmaları uygundur. Aksi takdirde olumsuz sonuçlarla karşılaşmak mümkün hale gelebilmektedir. Özel Meltem Hastanesi  uzman doktorları lazerle cilt gençleştirme tedavisini en etkin bir biçimde uygulamakta ve kişinin daha genç ve duru görünmesine yardımcı olmaktadırlar. 
Güncelleme Tarihi:23/04/2024
Yayınlama Tarihi:31/01/2014
Okunma Sayısı:8291
Soru sor