4 boyutlu renkli doppler anne adaylarının hizmetinde

4 boyutlu renkli doppler anne adaylarının hizmetinde
Kadın hastalıkları ve doğum alanında yeniliklere imza atmaya devam eden ÖZEL MELTEM HASTANESİ, 4 boyutlu ultrason cihazı ile hizmet vermektedir. Anne adaylarının merakla bekledikleri bebeklerini görüntülemek için girdiği ultrason cihazında, teknolojinin en son nimetlerini sunmayı hedefleyen hastanemiz 4 boyutlu cihazla çocuk sahibi olacak çiftlere büyük yenilikler sağlamaktadır..

Ultrasonda 4. boyut ifadesi çekim sırasında anne karnındaki bebeğin 3 boyutlu görüntülerini fotoğraf kareleri gibi eş zamanlı görüntüleyip kaydedilmesi anlamına geliyor. Bu cihaz sayesinde henüz anne karnındayken bebeğinizin kaşlarını çatması, gülmesi, esnemesi, parmak emmesi gibi hareketlerini anlık ve hızlı bir şekilde izleyebiliyorsunuz. 4 boyutlu ultarason cihazı ile çok erken dönemde cinsiyet, yarık dudak, yarık damak, eksik parmak, beyin ve omurilikten kaynaklanan rahatsızlıkların erken tanısı konulabiliyor. Bununla birlikte ense kalınlığı ölçümü ile görülen "mongolizm" (down sendoromu) 4 boyutlu ultrason sayesinde üçüncü ayda taranabiliyor.

4. boyut ultrasonlar geleneksel iki boyutlu inceleme özelliğinin yanısıra hem renkli doppler hem de 3. boyut özelliğini birlikte içermesi ile bebek heyecanına kapılan aillelere üçüncü aydan itibaren renkli fotoğraflarını alma fırsatı tanıyor. Ayrıca hastanemiz bu görüntüleri cd ortamına kaydederek aillelerin yıllarca saklayabilme olanağı sağlıyor.

Tüm bu özellikleri ile 4 boyutlu ultrason
ailelere bebeklerinin sağlık durumundan sonra en fazla kime ve neye benzediğini merak ettikleri için çekimler sırasında eli, ayağı, burnu, yüzü gibi detayları yorumlama ve bebeği birilerine benzetmeye çalışma gibi hoş anlar yaşatmakta ve hamilelik sürecindeki heyecanın güzel anılara dönüşmesini sağlamaktadır.

Not :Ayrıntılı bilgi ve randevu için lütfen 0 212 644 22 00'dan bilgi alabilirsiniz. Ayrıca www.meltemhastanesi.com internet sitemizin e-randeu bölümünden randevu taleplerinizi iletebilirsiniz.
Güncelleme Tarihi:27/04/2024
Yayınlama Tarihi:03/02/2008
Okunma Sayısı:28572
Soru sor