Utancımız bizi öldürebilir

Utancımız bizi öldürebilir

Utandığınızdan dolayı doktora gitmek yerine internet üzerinden verilen ilaç siparişleri kişinin sağlığını kötü yönde etkileyebilir. 

Özel Meltem Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü doktorlarından Uzm. Dr. İbrahim Karahan "Modern çağla beraber teknolojinin gelişmesinden dolayı kişiler utandıklarından dolayı artık hastaneye gitmek yerine kendi hastalıklarına kendileri teşhis koyuyorlar ve internet üzerinde de ilaç siparişi vererek kullanıyorlar." dedi.

Uzm. Dr. Karahan sözlerini söyle sürdürdü: "Birçok ilacın üzerinde sahte bandroller ve taklit yöntemi ile merpen altında yapılan ilaçlar kişilerin sağlıklarını kötü yönde etkiliyor. Bu durum kişinin hastalığını durdurmak yerine ileri derecelere çıkartıyor. Kişiler ne olursa olsun uzman hekimler tarafından incelenmeli teşhis konulduktan sonra ilaç tedavisine geçilmelidir." dedi. Uzm. Dr. Karahan sözlerini söyle devam etti: "Modern tıpla beraber günümüzde birçok hastalığın tedavisi vardır. Uzman hekimlerin bilgileri ve deneyimleri sayesinde bu sorunlardan kurtulmak artık çok kolaydır. Nihayetinde tedavisi olan hastalıkların teşhisi de çok önemlidir. Erken teşhis yapıldığında çözüm daha basitleşir ama kişiler utancından dolayı hastanelere gelmek yerine kendi çözüm yolu ararsa ya da utancından dolayı umursamazlıktan gelirse hastalığın evrelerinde ilerler ve hastalıktan kurtulma riski de artar" dedi.

"Bize sağlık sıkıntıları için başvuran misafirlerimize alanlarında başarılı uzman kadromuz ile yüksek standartlarda hizmet sunmaktayız."

Özel Meltem Hastanesi İstanbulda modern olan hastaneler den biri olarak sizlere hizmet vermektedir. Doktorlarımız ile ilgili detaylı bilgi almak için 0212 644 22 00 numaralı telefondan veya sol taraftan hemen sorun kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili arama cümleleri: İstanbul'da modern olan hastaneler,utancımız bizi öldürebilir,sahte ilaçlar

Güncelleme Tarihi:25/04/2024
Yayınlama Tarihi:24/11/2014
Okunma Sayısı:11265
Soru sor