Poyraz çifti eeg çekimi için hastanemizi tercih etti!

Poyraz çifti eeg çekimi için hastanemizi tercih etti!

Çocuklarda EEG tecrübe ve özen gerektirir! Murat Poyraz ve Melek Poyraz çifti EEG çekimi için hastanemizi tercih etti.  Poyraz çiftinin 14 aylık oğlu Rüzgar için EEG çekimi hastanemizde yapıldı. Poyraz çiftinin hastanemizi tercih etmesinin temel nedeni tecrübe, donanım ve hastaya gösterilen ilgi.

Murat Poyraz ve Melek Poyraz çifti, Rüzgar?ın doğumdan hemen sonra hastanemizin yenidoğan yoğun bakım ünitesine geldiklerinde karşılaştıkları ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

?Yenidoğan bebeklerde bazen sancılı süreçlerin olduğunu? dile getiren anne Melek Poyraz;

?Rüzgar?ı 2. günüden itibaren Meltem Hastanesine getirdiklerini. Yenidoğan bakım ünitesinde yüksek kalite standartlarında hizmet, teknik donanım karşısında oldukça mutlu olduklarını? belirtti.

Baba Murat Poyraz ise;

Güler yüzlü sağlık personelleri, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı doktorların ilgisi karşısında çok memnun olduklarını? belirtti.

?Rüzgar?ın 2. gününden itibaren tüm takiplerini Meltem Hastanesinde yapıyoruz. Oğlumuz Rüzgar şimdi 14 aylık. Gelişimi oldukça sağlıklı ilerliyor. Her anne babanın huzur, güven ve mutluluk içinde bebeklerini büyütebilmeleri kesinlikle teknik donanıma sahip iyi bir hastane ve alanında uzman doktorlar sayesinde olabileceğini? belirtti.

Meltem Hastanesi olarak Poyraz çiftine ömür boyu mutluluklar oğlu Rüzgar?ın da sağlıkla büyümesini diliyoruz.

Güncelleme Tarihi:20/04/2024
Yayınlama Tarihi:14/09/2017
Okunma Sayısı:5198
Soru sor